15. La pell imaginada - Josep-Ramon Bach - Tanit Poesia

La pell imaginada

AUTOR > Josep-Ramon Bach

Tanit, 16

Pròleg a cura de Marta Pérez Sierra

12 Dissenys de moda de Joan Aregall, a color

ISBN 978-84-120084-3-2

54 pàgs. 

PVP: 10 

La pell imaginada

La pell imaginada és la conjunció de dos artistes, Josep-Ramon Bach i Joan Aregall, que es mostren en aquest llibre per parlar de la feminitat, de la dona i de la capacitat creadora; com dos cavallers medievals, homenatgen l’esperit de la dona mostrant-li el que saben fer: escriure i cosir. I si hi ha una donzella a qui no li agrada llegir, una donzella que vulgui només ben vestir, hi haurà sempre un poema per a ella. Un poema que parli d’ella. Versos retallats i cosits a mà. A mà. Com faldilles escrites amb ritme i música connectades a cops de síl·laba. Com abrics dissenyats per ballar poemes. Com vestits de gasa per lluir-los en qualsevol estrofa de la vida.

Josep-Ramon Bach - Tanit Poesia

Sobre els autors

Josep-Ramon Bach (Sabadell, 1946)

Poeta, narrador i dramaturg. Ha publicat uns quants llibres entre els que destaquem els que fan referència al mite personal de Kosambi, l’Ocell Imperfecte (Premi de la crítica Serra d’Or, 1997 i Premi de la crítica Cavall Verd, 1996). Entre els llibres de poesia relativament recents Reliquiari, El laberint de Filomena (Premi Cadaqués a Rosa Leveroni) i Versions profanes. També, el llibre d’aforismes poètics L’Enunciat. L’any 2015, va publicar el poemari Caïm (Premi de la crítica Serra d’Or, 2016) i el llibre de microrelats El ventríloc tartamut. I l’any següent, Secreta Dàlia (Premi de Poesia Vicent Andrés Estellés dels Premis Octubre de València) i edita el poemari En Abstracte. Finalment, el 2017 edita L’Instint, Primer Volum Obra Poètica completa, 1962-1993, i el 2018 edita el llibre de microrelats Alteritats.

Joan Aregall (Barcelona, 1950)

Dissenyador de moda. Té estudis acreditats de dibuix i pintura, així com de patronista especialitzat en modisteria a la prestigiosa American Mitchell. També, tres anys d’estudis de disseny a l’Escola Eina. La seva experiència professional es va forjar en unes quantes empreses de reconegut prestigi. Els darrers anys ha treballat en el seu atelier fent vestits a mida. Des de la seva primera col·lecció a Metrònom, la seva feina va ser valorada pels principals mitjans de comunicació del país. Ha donat classes de disseny i moda a l’Escola Illa de Sabadell i a l’Escola Massana de Barcelona.

La pell imaginada

Tanit, 16 | ISBN 978-84-120084-3-2 |  54 pàgs.

PVP: 10 

© Tanit poesía 2019 | Tots els drets reservats | Disseny : [ Nuriaguardia.es ]